Öngyilkosság? Ezt gondold át.

Utolsó kommentek

  • TanNé: Anzelm istenérve, avagy az Isten egyenlő az Emberi Ostobasággal 2017. február 18. - IGe Volt egy ilyen nevű teológus, akinek a nagyon bonyolultnak látszó, és sokak által még bonyolultabbá tett, log... (2022.04.17. 08:07) Isten léte – észérvekkel
  • TanBá: Mára már van Tudományos Istenünk is, nem csak JudeoKeresztény ésatöbbi... Az ateizmus megbukott a tudományosan 2022. január 07. - IGe vilagnezet.blog.hu/2022/01/07/az_ateizmus_megbukott_a_tudomanyo... (2022.01.07. 20:16) Isten léte – észérvekkel
  • makutsi: @Fejben Futó: Milyen zenekar, és hol? (2021.06.14. 08:06) A nyilas páter
  • Iván Gábor IGe: Apologetika végső bukása logikailag 2020. június 24. - IGe • Azaz az apologéták egyáltalán nem észszerűek, nem is értelmesek, hanem pont az ellentettjei. Irracionálisak és illogikusak (esztelenek... (2020.07.04. 11:41) Vádak a kereszténységgel szemben
  • TanBá: Apologetika lefordítva hitkomisszárság Nem kellenek itt a görög főIstenekre (Apollonra) hajazó hangzatos elnevezések. Az apologetika lefordítva JahveZsidóSátánIsten iránti hitkomisszárságot jelent.... (2019.04.14. 10:53) Ma Mária, régen a Fityma ünnepe
  • Utolsó 20

Abortuszpárti feministák támadtak katolikusokra

2013.12.04. 12:29, Katekéta

Nem túlzás hátborzongatónak nevezni azt a támadást, melyet katolikusok ellen követtek el feministák november 24-én Buenos Airesben. Egy helyi katedrálist védő katolikus férfiakat szexuálisan molesztáltak, leköpdöstek, ütlegeltek nők, akik szerint a Katolikus Egyház korlátot emel, mert nem engedi, hogy szabadon prostik vagy épp transzvesztiták legyenek. Ez nem álhír, teljesen komolyan megtörtént.

A férfiak sorfalat álltak katedrálisuk védelmében, közben pedig a rózsafüzért imádkozták. A megjelenő, sokszor félmeztelen nők egyszerre tüntettek amellett, hogy minden argentin kórházban engedélyezzék az abortuszt, másrészt voltak egyéb követeléseik is. Miközben ütlegelték, molesztálták a férfiakat, sokak szemébe pedig festétek fújtak, másokra Hitler-bajszot pingáltak, ezt kántálták: a Római Katolikus Apostoli Egyház korlátok közé szorítana, pedig mi kurvák, transzvesztiták és leszbikusok akarunk lenni.

A feministák egy (az egyébként argentin származású) Ferenc pápát ábrázoló bábut is fölgyújtottak, majd a primitív törzsi táncokat utánozva körülugrándozták. Mindeközben a katedrálisban a helyi püspök misét cerebrált, amelyen hétszáz hívő (többségében nők) imádkoztak a kint megtámadottakért.

A megtámadott katolikus férfiak nem védekeztek, csak imáikba merültek. Többeknek a szemébe fújták a festéket, őket a többiek igyekeztek védeni. Néhányan sírtak is megalázó és az ütlegelések miatt néha fájdalmas támadás miatt. A helyszínt és a környező utcákat ellepték az abortuszt népszerűsítő falfirkák. Hol volt a rendőrség? A kérdés jogos: a médiának a helyi rendőrfőnök azt mondta, hogy tehetetlenek voltak, mert a támadók nők voltak, és nem voltak felkészülve rá, hogy kezeljék ezt a helyzetet.

Korábban ugyanez a csoport megrongálta a katedrálist, ezért álltak most sorfalat előtte a hívek. Már ez a hír önmagában is gyomorforgató, de a videókat nézve tényleg ördögi az a vergődés és visítozás, amelyet a nők tanúsítanak. (A beágyazott videókon látható tartalmakat csak felnőtteknek ajánljuk!)

Az eset hasonlít ahhoz, mikor áprilisban félmeztelen feministák támadtak egy érsekre. A támadásban akkor is az erkölcsi győzelem egyértelműen a keresztény áldozaté volt, de nehéz beleképzelnünk magukat egy ilyen helyzetben. Valóban képes lennék erőszak nélkül elviselni, hogy ennyire megaláznak a hitem miatt?

A videókon látható fiatalok a szememben hősök, mert megvédték a templomot és közben a hitüket is. Imával és egymásra támaszkodva tartottak ki egy egyszerűen romboló és gyűlölettől dagadó, primitív támadással szemben. Krisztus halála után a kereszténység azért terjedt olyan elképesztően gyorsan, mert a mártíromság, a szenvedés elviselése mindig természetes része volt: igenis fölhívta magára a figyelmet a keresztény mártír, mikor képes volt a halálba menni a hitéért. Ma is meghalnak emberek a keresztény hitük miatt: a felmérések szerint a legtöbb vallási üldözést keresztények élik meg.

A sajtó által bemutatott világban viszont inkább csak szavakkal támadják és bántják a hívőket. Ezért megrendítő látni ezeket a képsorokat, ezt a végtelen katolikusgyűlöletet, amelyet egyébként könnyedén dagasztanak publikációkkal, megjegyzésekkel sokan nálunk is. Talán a hazai média is hírt ad erről az esetről, s talán feminista szervezetek elhatárolódnak majd ezektől a tettektől és támogatásukról biztosítják a megtámadott katolikus férfiakat. De talán egyik sem történik meg.

5 komment

Címkék: videó hír abortusz sátán keresztényüldözés hitvédelem


A bejegyzés trackback címe:

https://apologetika.blog.hu/api/trackback/id/tr455675308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2013.12.04. 13:26:16

katolikusok. pff. a protestánsoknak kellett volna szólni, azok a szart is kiverik ezekből a kis kurvákból.

Mohamed 2013.12.04. 18:59:10

Nagy az Isten állatkertje kérem alássan csak túl alacsony a kerítés.

Ha jól tudom de Sade márki bíztatta ugan erre a nőket csak akkor nem volt foganatja.

Mikrobi 2013.12.05. 12:39:34

A ház előtti feszületet két mohamedán gyerek köpködte. Nekik ezt tanítják a szüleik a kereszténységről

bee.normal 2013.12.05. 17:10:35

Kíváncsi leszek, hogy lesz-e valamilyen hivatalos reakció az Egyház részéről, alkalmasint a Vatikánból? Lehetne ezeknek az önnön mivoltukból kivetkezett beteg embereknek a gyógyulásáért imaalkalmakat szervezni. Az Egyház igenis védje meg magát.
Öngyilkosság? Ezt gondold át.
süti beállítások módosítása