Öngyilkosság? Ezt gondold át.

Utolsó kommentek

  • TanBá: Mára már van Tudományos Istenünk is, nem csak JudeoKeresztény ésatöbbi... Az ateizmus megbukott a tudományosan 2022. január 07. - IGe vilagnezet.blog.hu/2022/01/07/az_ateizmus_megbukott_a_tudomanyo... (2022.01.07. 20:16) Isten léte – észérvekkel
  • makutsi: @Fejben Futó: Milyen zenekar, és hol? (2021.06.14. 08:06) A nyilas páter
  • Iván Gábor IGe: Apologetika végső bukása logikailag 2020. június 24. - IGe • Azaz az apologéták egyáltalán nem észszerűek, nem is értelmesek, hanem pont az ellentettjei. Irracionálisak és illogikusak (esztelenek... (2020.07.04. 11:41) Vádak a kereszténységgel szemben
  • TanBá: Apologetika lefordítva hitkomisszárság Nem kellenek itt a görög főIstenekre (Apollonra) hajazó hangzatos elnevezések. Az apologetika lefordítva JahveZsidóSátánIsten iránti hitkomisszárságot jelent.... (2019.04.14. 10:53) Ma Mária, régen a Fityma ünnepe
  • Mária Kulybus: Én ateltem hasonló esetet mint Anelise pszichológiai értelemben nem vagyok jól bár az én esetemben van előzmény és ez uldoztetes. (2018.05.17. 21:47) Az egész világon nő a démoni befolyás a Vatikán szerint
  • Utolsó 20

„Az ISIS a sátán”, írja Facebookon a római ördögűző

2015.04.29. 08:45, Katekéta

Egy közelmúltbéli facebookos posztban az ismert vatikáni ördögűző, Gabriele Amorth atya kijelentette, az Iszlám Állam maga a sátán, egyúttal elítélte a nyugati országok tétlenségét.

Az atya szerint a spirituális szinten zajló dolgok öltenek testet a földön, és a spiritualitás szintjén csak két világ létezik: a Szentléleké és a démonoké.

Az ördögűző szerint a démonok számos különféle formában jelennek meg: politikai, vallási, kulturális köntösbe bújva, de a sátán által motiváltan. „Keresztényként spirituálisan harcolok a bestiával” – írta az atya a közösségi oldalon.

Amorth szerint a politikusoknak, akik most válasz nélkül hagyják a keresztények lemészárlását, ugyanúgy meg kell majd küzdeniük az Iszlám Állammal. Az atya szerint az ISIS előrenyomulását látva feltehetjük magunknak a kérdést: mit tett egyáltalán a Nyugat az elmúlt évtizedek során?

Az Ördögűzők Nemzetközi Szövetségének (AIE) alapítója szerint a sátán mindig azt állítja, hogy hatalommal bír a világ felett, és igaza is van. „Bibliai értelemben az utolsó napokban járunk, és a bestia dühödten munkálkodik”, írja.

Az Iszlám Állam tavaly augusztusban kerítette hatalmába Irak legnagyobb keresztény városát, Quaraqosht, tízezreket kényszerítve arra, hogy elmeneküljenek otthonukból. A terroristák keresztényeket és más vallási csoportok tagjait is nagy számban fogják és ítélik el, majd végzik ki Irakban és Szíriában.

A 90 éves Amorth atya 29 év alatt több mint 70 ezer ördögűzést bonyolított le. A szám azért ilyen rendkívül magas, mert az eredményes ördögűzéshez sokszor többszöri próbálkozás szükséges, azonban minden alkalommal el kell végezni a teljes rituálét és így mind teljes értékű ördögűzésnek számít. Amorth atya korábban többször beszélt már a veszélyről, amelyet az jelent, hogy egyre többen nem hisznek a sátánban, illetve hogy az ördögűzők száma egyre csökken.

(Catholic News Agency)

2 komment

Címkék: hír katolicizmus keresztényüldözés démonológia


A bejegyzés trackback címe:

https://apologetika.blog.hu/api/trackback/id/tr77404976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.05.28. 06:43:35

@annamanna: A hírek szerint az iraki hadsereg készül Moszul ostromára. Talán meg is támadta. Reménykedjünk benne, hogy kiveri onnan ezt a mocskos csőcseléket.

A cikken lévő képeken melyik fegyveres csoport látható? Iraki katonák, síita miliciák, Peshmerga-katonák, keresztény fegyveresek vagy vegyesen, együtt?
Öngyilkosság? Ezt gondold át.
süti beállítások módosítása