Öngyilkosság? Ezt gondold át.

Utolsó kommentek

  • TanBá: Apologetika lefordítva hitkomisszárság Nem kellenek itt a görög főIstenekre (Apollonra) hajazó hangzatos elnevezések. Az apologetika lefordítva JahveZsidóSátánIsten iránti hitkomisszárságot jelent.... (2019.04.14. 10:53) Ma Mária, régen a Fityma ünnepe
  • Mária Kulybus: Én ateltem hasonló esetet mint Anelise pszichológiai értelemben nem vagyok jól bár az én esetemben van előzmény és ez uldoztetes. (2018.05.17. 21:47) Az egész világon nő a démoni befolyás a Vatikán szerint
  • $pi$: "Annak a létezőnek, amelynek a gondolatainkon kívüli létezése lényegi tulajdonsága, a valóságban öröktől fogva létezőnek kell lennie" Rengeteg apró csúsztatás segítségével jutunk el oda, hogy egy n... (2018.02.09. 06:57) Isten léte – észérvekkel
  • Tapsihapsi: @qewr: Alapvetően az egyetemes ortodox egyház is hét szentséget ismer, csak nem határolja el őket szigorúan ez egyéb szent cselekményektől. A szerzetesség kváziszentség. Forrás: hungary.orthodoxia.o... (2018.01.23. 19:31) Mikor érvénytelen az egyházi esküvő?
  • Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan: KÖZÉRDEKBŐL MEGKÜLDÖM AZ ALÁBBI NYILVÁNOS KÉRDÉST FERENC PÁPÁHOZ: Szükségesnek tartom nyilvánosan megkérdezni Ferenc pápát: valóban ő csókol kezet a pénzvilág uralkodóinak az internetes youtu.be/CMN... (2018.01.21. 19:17) Hová kerülnek a pápának írott levelek?
  • Utolsó 20

Ferenc neve a leggyakoribb az interneten

2013.11.18. 19:48, Katekéta

Ha az 1300-as években lett volna internet, akkor rendben, ez nem lett volna meglepő, de hát manapság már állítólag az ember olyannyira felvilágosult, hogy akár saját teremtőjéről is lemondhat. Mégsem teszi ezt szívesen: ezt bizonyítja, mennyire érdekli az embereket Ferenc pápa.

XVI. Benedek azt mondta, a homoszexualitás nem jelenti, hogy valakit el kell ítélnünk. Nem volt nagy visszhangja. Ferenc azt mondta, a homoszexualitás nem jelenti, hogy valakit el kell ítélnünk. A média rákapott!

XVI. Benedek leprásokat áldott meg, de nem sokakat érdekelt. Ferenc neurofibromatózisos férfit áldott meg, a média képgalériával ünnepelt.

XVI. Benedekhez fölfutott a színpadra egy kisgyermek. Csak az tudott róla, aki látta. Ferenchez fölfutott egy kisfiú, s az egész világ halott róla.

XVI. Benedek bűnösök lábát mosta, de ez nem volt hírértékű. Ferenc fiatalkorú bűnözők lábát mosta, s a média meglepetten hírt adott.

Kicsit fura érzés, mikor azt írják az újságok, hogy elődjével szemben Ferenc ilyen vagy olyan. S itt aligha teológiai kérdésekre utalnak, csak arra, hogy az emeritus pápa nem volt a sajtó kedvence. Tény azonban, hogy míg XVI. Benedek az Egyház belső megújításán dolgozott korunk legnagyobb teológusaként, addig Ferenc a tömegek számára látványosabb gesztusokat mutat be.

A Global Language Monitor 275 ezer sajtóterméket (online portálokat, blogokat és nyomtatott újságokat is) szemlézett. Arra voltak kíváncsiak, hogy az 1,83 milliárd angol nyelvű beszélő mégis kit és mit tart a legérdekesebbnek. Az eredmény az alábbi:

2013 leggyakrabban emlegetett nevei, elnevezései

1. Ferenc pápa – Az egykori Jorge Mario Bergoglio, a 266. pápa.
2. ObamaCare – Az Egyesült Államok elnökének nevéből képzett kifejezés.
3. NSA – Az USA Nemzeti Védelmi Hivatala.
4. Ed Snowden – A CIA volt munkatársa, az NSA-botrány kirobbantója.
5. Kate Middleton – Katalin camridge-i hercegné.

2013 leggyakrabban emlegetett szavai

1. 404 – Az interneten nem található honlap hibakódja.
2. Fail – Mémkifejezés.
3. Hashtag – Számjel vagy kettőskereszt: közösségi oldalakon címkézésre használják.
4. @Pontifex – Ferenc pápa hashtagje a Twitteren.

4 komment

Címkék: pápa


A bejegyzés trackback címe:

https://apologetika.blog.hu/api/trackback/id/tr545642366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hardenberg 2013.11.19. 09:04:05

Az Antikrisztus mindig népszerűbb e világ fejedelmei előtt mint az élő Krisztus.

Urfang 2013.11.19. 15:41:04

Ez azért van mert Ferenc pápa tényleg szupercuki, olyan mint egy pokemon, olyan mint egy Pikachu vagy egy Squirtle. Míg Benedek pápa olyan volt mint egy rém, olyan volt mint Palpatine császár, olyan mint egy pedofil darabolós gyilkos.

Szerencsére az egyház hamar rájött, hogy nem elég szupercukinak lenni, annak is kell látszani.

bee.normal 2013.11.19. 17:52:53

Te jó ég! Ilyen sületlenséget se olvasni minden nap :-)
Szerintem érdekes meglátások vannak az alábbi cikkben:
" A sötétség erői minden korban gyűlölték az Egyházat. Az ostobábbak üldözték és el akarták pusztítani. Az okosabbak megkísérlik eltéríteni. Másra sem vágynak, mint arra, hogy Jézus Krisztus üzenetének lényegét kiirtva az egész katolikus hitet pusztán jótékonysági rendszerré tegyék, melynek fő üzenete, hogy legyünk jobbak egymáshoz."
-> www.magyarkurir.hu/hirek/miert-nepszerusiti-ferenc-papat-liberalis-media
Öngyilkosság? Ezt gondold át.