Öngyilkosság? Ezt gondold át.

Utolsó kommentek

  • Mária Kulybus: Én ateltem hasonló esetet mint Anelise pszichológiai értelemben nem vagyok jól bár az én esetemben van előzmény és ez uldoztetes. (2018.05.17. 21:47) Az egész világon nő a démoni befolyás a Vatikán szerint
  • $pi$: "Annak a létezőnek, amelynek a gondolatainkon kívüli létezése lényegi tulajdonsága, a valóságban öröktől fogva létezőnek kell lennie" Rengeteg apró csúsztatás segítségével jutunk el oda, hogy egy n... (2018.02.09. 06:57) Isten léte – észérvekkel
  • Tapsihapsi: @qewr: Alapvetően az egyetemes ortodox egyház is hét szentséget ismer, csak nem határolja el őket szigorúan ez egyéb szent cselekményektől. A szerzetesség kváziszentség. Forrás: hungary.orthodoxia.o... (2018.01.23. 19:31) Mikor érvénytelen az egyházi esküvő?
  • Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan: KÖZÉRDEKBŐL MEGKÜLDÖM AZ ALÁBBI NYILVÁNOS KÉRDÉST FERENC PÁPÁHOZ: Szükségesnek tartom nyilvánosan megkérdezni Ferenc pápát: valóban ő csókol kezet a pénzvilág uralkodóinak az internetes youtu.be/CMN... (2018.01.21. 19:17) Hová kerülnek a pápának írott levelek?
  • kotyesz: Na még ennyi hsz.?! ezt muszáj elolvasnom! (2017.11.10. 11:34) Fogamzásgátlás helyett családtervezés
  • Utolsó 20

Break táncoló Jézust dicsér az egyház

2013.07.19. 15:09, Katekéta

Egy tíz méter magas street art festmény, amely a break táncoló Jézust ábrázolja, egyre vonzza a dicséreteket – a katolikus egyház részéről.

A Cliftoni Egyházmegye szóvivője szerint az új alkotás segíthet abban, hogy az embereket vallási témájú beszélgetésekre ösztönözze.

A hatalmas falfestményt – mely a Stokes Croft-i Canteen étterem közelében található, amelynek a bristoli polgármester, George Ferguson is résztulajdonosa – június 11-én leplezték le.

A festmény közvetlenül Banksy híres Mild Mild West nevű, szintén a Stokes Crofton látható darabjával szemben található.

breakjezus.jpg

Dave Wheat, az Ifjúsági Minisztérium cliftoni koordinátora kijelentette, hogy a darab „egy nagyon érdekes műalkotás, amely nyilvánvalóan megragadja majd az emberek figyelmét”, és hozzátette, „különösen egyházunk fiatalabb tagjai számára lehet tetszetős, és ha ráveszi az embereket arra, hogy a vallásról beszéljenek egy olyan városban, amely büszke többvallásúságára és toleranciájára, az jó dolog”.

„Segít abban, hogy Krisztust kivigyük multietnikus egyházunkból, és bevigyük a vallásos és nem vallásos emberek életébe, ahogyan arra Ferenc pápa is ösztönöz minket.”

Az alkotást Cosmo Sarson londoni street art művész festette, aki megnyerte a Canteen által kiírt versenyt.

(Forrás: Patheos)

Szólj hozzá!

Címkék: fiatalság


A bejegyzés trackback címe:

https://apologetika.blog.hu/api/trackback/id/tr595415105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Öngyilkosság? Ezt gondold át.