Öngyilkosság? Ezt gondold át.

Utolsó kommentek

  • Mária Kulybus: Én ateltem hasonló esetet mint Anelise pszichológiai értelemben nem vagyok jól bár az én esetemben van előzmény és ez uldoztetes. (2018.05.17. 21:47) Az egész világon nő a démoni befolyás a Vatikán szerint
  • $pi$: "Annak a létezőnek, amelynek a gondolatainkon kívüli létezése lényegi tulajdonsága, a valóságban öröktől fogva létezőnek kell lennie" Rengeteg apró csúsztatás segítségével jutunk el oda, hogy egy n... (2018.02.09. 06:57) Isten léte – észérvekkel
  • Tapsihapsi: @qewr: Alapvetően az egyetemes ortodox egyház is hét szentséget ismer, csak nem határolja el őket szigorúan ez egyéb szent cselekményektől. A szerzetesség kváziszentség. Forrás: hungary.orthodoxia.o... (2018.01.23. 19:31) Mikor érvénytelen az egyházi esküvő?
  • Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan: KÖZÉRDEKBŐL MEGKÜLDÖM AZ ALÁBBI NYILVÁNOS KÉRDÉST FERENC PÁPÁHOZ: Szükségesnek tartom nyilvánosan megkérdezni Ferenc pápát: valóban ő csókol kezet a pénzvilág uralkodóinak az internetes youtu.be/CMN... (2018.01.21. 19:17) Hová kerülnek a pápának írott levelek?
  • kotyesz: Na még ennyi hsz.?! ezt muszáj elolvasnom! (2017.11.10. 11:34) Fogamzásgátlás helyett családtervezés
  • Utolsó 20

Laudetur Iesus Christus

2012.10.23. 13:30, Katekéta

Üdvözlök mindenkit a Militia Christi blogon, amely ezen a magyarság számára jeles napon indul útjának hosszú várakozás után azért, hogy a hazai katolikus hitéletet képviselje. Nem térítő jellegű oldalról lesz szó, egyszerűen csak hitvallásról és hitvédelemről. Annyi támadás, félreértés és természetesen jogos kritika éri az Anyaszentegyházat, hogy van hely arra, hogy egy katolikus hívő szemszögéből érdekes és hasznos reakciókat tegyünk közzé.

Nem azt várom el senkitől, hogy elhiggye, amit írok, egyszerűen csak annak örülnék, ha a mi álláspontunk is megjelenne, mikor egy újabb keresztényellenes vagy akár csak vallásszkepticista cikk, hír üti föl a fejét. Akit érdekel a másik oldal, az itt megtalálja.

Igyekszem majd mindennap legalább egy írást publikálni. Már jó előre leszögezem: az itt olvasott írások egy magánember gondolatai. Mint ember előfordul, hogy tévedek vagy rosszul tudok valamit, így hát szükségképpen a tévedés jogát fönn kell tartanom. Fontos még emellett, hogy nem képviselek semmilyen csoportot, semmilyen egyházat vagy más közösséget, egyszerűen csak a magam véleményét adom közre azon maroknyi embernek, akiket ez talán érdekel majd.

Békés ünnepet mindannyiunknak!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://apologetika.blog.hu/api/trackback/id/tr674864334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.06.29. 07:16:40

Jók az ilyen blogok. Tudok én is ajánlani egy tisztességes blogot a témában:

www.matthaios.hu/
Öngyilkosság? Ezt gondold át.