Öngyilkosság? Ezt gondold át.

Utolsó kommentek

  • kotyesz: Na még ennyi hsz.?! ezt muszáj elolvasnom! (2017.11.10. 11:34) Fogamzásgátlás helyett családtervezés
  • kotyesz: Az "államista" berendezkedés immár világméretű elterjedtsége , a gyermekek államosításával (és a következő generációk központilag irányított agymosásával) tette fölöslegessé a családok kultúra-átadó... (2017.11.10. 11:31) Meleg és leszbikus párok gyermekei állnak ki Dolce & Gabbana mellett
  • Dxn Rita: A szerelem dinamikaja cimu konyv nem toltheto le arrol a linkrol ami a cikkben van. (2017.10.26. 11:26) Fogamzásgátlás helyett családtervezés
  • david cohen: Sziasztok, latom, a kommentek mar eleg regen lettek beirva, ennek ellenere adok egy linket, amin le van irva a megfejtes arra a kerdesre, hogy mit jelent a "MiAtyank" imadsagban a "Ne vigy minket ki... (2017.08.27. 19:49) Megváltoztatják a Miatyánk szövegét
  • Jeromos_: "Szavanként lehetne ebbe az oktrojált "levezetésbe" belekötni." hajrá! "Ha van egy végtelen akkor van kettő sőt három is. Sőt végtelen számú végtelen akik vmi istentelen módon különbözőek ?" vajo... (2017.04.03. 16:34) Isten léte – észérvekkel
  • Utolsó 20

„Az ISIS a sátán”, írja Facebookon a római ördögűző

2015.04.29. 08:45, Katekéta

Egy közelmúltbéli facebookos posztban az ismert vatikáni ördögűző, Gabriele Amorth atya kijelentette, az Iszlám Állam maga a sátán, egyúttal elítélte a nyugati országok tétlenségét.

Az atya szerint a spirituális szinten zajló dolgok öltenek testet a földön, és a spiritualitás szintjén csak két világ létezik: a Szentléleké és a démonoké.

Az ördögűző szerint a démonok számos különféle formában jelennek meg: politikai, vallási, kulturális köntösbe bújva, de a sátán által motiváltan. „Keresztényként spirituálisan harcolok a bestiával” – írta az atya a közösségi oldalon.

Amorth szerint a politikusoknak, akik most válasz nélkül hagyják a keresztények lemészárlását, ugyanúgy meg kell majd küzdeniük az Iszlám Állammal. Az atya szerint az ISIS előrenyomulását látva feltehetjük magunknak a kérdést: mit tett egyáltalán a Nyugat az elmúlt évtizedek során?

Az Ördögűzők Nemzetközi Szövetségének (AIE) alapítója szerint a sátán mindig azt állítja, hogy hatalommal bír a világ felett, és igaza is van. „Bibliai értelemben az utolsó napokban járunk, és a bestia dühödten munkálkodik”, írja.

Az Iszlám Állam tavaly augusztusban kerítette hatalmába Irak legnagyobb keresztény városát, Quaraqosht, tízezreket kényszerítve arra, hogy elmeneküljenek otthonukból. A terroristák keresztényeket és más vallási csoportok tagjait is nagy számban fogják és ítélik el, majd végzik ki Irakban és Szíriában.

A 90 éves Amorth atya 29 év alatt több mint 70 ezer ördögűzést bonyolított le. A szám azért ilyen rendkívül magas, mert az eredményes ördögűzéshez sokszor többszöri próbálkozás szükséges, azonban minden alkalommal el kell végezni a teljes rituálét és így mind teljes értékű ördögűzésnek számít. Amorth atya korábban többször beszélt már a veszélyről, amelyet az jelent, hogy egyre többen nem hisznek a sátánban, illetve hogy az ördögűzők száma egyre csökken.

(Catholic News Agency)

2 komment

Címkék: hír katolicizmus keresztényüldözés démonológia


A bejegyzés trackback címe:

http://apologetika.blog.hu/api/trackback/id/tr507404976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

2015.05.28. 06:43:35

@annamanna: A hírek szerint az iraki hadsereg készül Moszul ostromára. Talán meg is támadta. Reménykedjünk benne, hogy kiveri onnan ezt a mocskos csőcseléket.

A cikken lévő képeken melyik fegyveres csoport látható? Iraki katonák, síita miliciák, Peshmerga-katonák, keresztény fegyveresek vagy vegyesen, együtt?
Öngyilkosság? Ezt gondold át.